Hopp til innhold

Fairsight

Vi har hjulpet Fairsight med en forfriskende og sterk visuell identitet, og nettsider som skal følge dem til verdenstoppen innen rettferdig rekruttering.

Utfordring:
Hvordan ser rettferdighet ut?

Gjennom klare grunnverdier og dokumenterte metoder skal Fairsight bli best på rettferdig rekruttering, og de ville ha Tre med på laget for å skape en visuell identitet og nettside som reflekterer verdigrunnlaget deres.

Men hva er egentlig rettferdighet og hvordan kan vi visualisere det?

I kjernen av Fairsight sin filosofi ligger en forståelse av forskjellen mellom equality (likhet) og equity (like muligheter). Fairsight er opptatt av hvordan de kan skape gode, behovstilpassede løsninger i arbeidslivet.

Løsning: En vennlig og moderne identitet formet av solide grunnverdier

Vi hjalp Fairsight til å finne sitt uttrykk, og skapte en iøynefallende visuell identitet som balanserer det myke og imøtekommende med det nyskapende og “på hugget”.

Den nye logoen er svært anvendelig på forskjellige flater og formater, og kan brytes opp i mindre byggeklosser. Logoens oppbygning er direkte inspirert av Fairsight sine kjerneverdier.

I tillegg til den visuell identiteten laget vi et mer omfattende designsystem som Fairsight kan bruke i videre produktutvikling, for å sikre et konsistent visuelt uttrykk av høyeste standard.

Vi har også stått for Fairsight sine rykende ferske nettsider. Disse bruker den nye profilen til å presentere bedriften i en spennende visuell kontekst, samtidig som den gir et autentisk bilde av bedriftens verdier og tjenester. Her vil du finne illustrasjoner av Linn Fritz, som viser forskjellige scener knyttet til mangfold og rettferdighet i arbeidslivet.

Dette har vi levert:

  • Brand sprint
  • Visuell identitet
  • Designsystem
  • Nettsider

Fairsight kan være trygge på at de trer inn i markedet med en tydelig identitet som reflekterer deres grunnverdier og kan holde tritt med bedriftens høye ambisjoner.

Har du også lyst til å jobbe med oss? Ta kontakt, så finner vi ut av det.

Alice Holm

Alice Holm

Prosessledelse og tjenestedesign

alice.holm@trebergen.no

478 57 999

Anita Knutsdatter Isaksen

Anita Knutsdatter Isaksen

Designsjef

anita.isaksen@trebergen.no

922 48 899