Hopp til innhold

Kontor og lokaler

Vi synes vi har byens beste kontor. Det hender vi har ledige plasser - har du lyst på en omvisning og en kaffe?

Kom på besøk!

Kontoret vårt lever både dag og natt

Vi er veldig stolte over huset vi bor i, en stødig bygård i teglstein fra 1898. 

Lokalene har vi skapt sammen med huseier Geir Ove Måkestad, arkitekt Lars Berge og Arkitekthus AS. Våre egne designere i Tre har fargesatt og innredet lokalene, med møbler av Form Iden og veggtepper fra Finn. Vi har valgt møbler som varer lenge, godt håndverk og naturmaterialer.

Vi har tatt vare på materialer som kom til syne under den omstendelige oppussingen. Et bevis på at godt håndverk står seg over tid.

Vi har to fulle etasjer med kontorer og møterom, som huser flere bedrifter som på ulike vis jobber med kreativitet og teknologi. 

På bakkeplan ser du rett inn i det store, kaféinspirerte spiserommet vårt. Her spiser vi lunsj rundt langbordet hver dag, har kaffeprater med kunder og samles i sofakroken i salongen på fredager. 

Her har vi også en scene slik at vi kan arrangere både seminar og fest hjemme hos oss selv. 

En møteplass for folk og fag

Vi vil at det skal være liv i lokalene våre både på dagtid og kveldstid. Derfor har vi bygget en stemningsfull storsal med scene på gateplan, for frokostseminarer, foredrag, mingling og mat.

Tre åpner jevnlig dørene for ulike faglige arrangement, både våre egne og andres. Vi kan hjelpe deg å lage en helhetlig ramme for arrangementet ditt, med mennesker, stemning og læring i fokus.

Har du et arrangement i tankene? Kontakt Hans for å legge en plan.

Hans Fredrik Hag

Hans Fredrik Hag

Strategi, salg og partnerskap

hans.hag@trebergen.no

975 11 620

God mat og god stemning garantert

Våre venner i Ypper er sjef på kjøkkenet. De lager velsmakende, sunn og bærekraftig lunsj til oss hver dag. De arrangerer også jevnlig middager, vinsmakinger og ulike arrangementer i lokalet på kveldstid.

Vi ønsker at det skal skje ting i lokalene våre, og åpner dørene for de fleste typer arrangement og samlinger. Vi har huset barnedåp, gullbryllup, bruktmarked og spillkveld.

Snakk med janne@ypper.no dersom du vil leie lokalene.